Sommaren är räddad… uppenbarligen. (#amwriting)

Plötsligt löper fingrarna självmant över tangenterna och jag kan i princip låta dem hållas och vänta tills de är klara för att se vad det blev. Ett synopsis. En berättelse, eller konturen till en berättelse, väl värd att berätta, väl värd att förvalta. Hjärtat bultar – kan jag verkligen förvalta den här idén? För den är verkligen bra. Det är inte som det brukar, en startpunkt som jag inte vet vart den ska ta vägen, och när jag väl börjar skriva kommer jag snabbt ur kurs (eftersom jag inte vet vart jag var på väg överhuvudtaget) och tappar både story och fokus och alltihop.

Men här har jag alltihop. Början, mitt och slut. Tematik i flera plan. Dramaturgiska höjdpunkter. En berättarröst som vill bli hörd.

Herregud. Kan jag förvalta det här?

5 comments
  1. Herregud, det är klart att du kan! Jag ser fram emot att se resultatet.

  2. Inget går upp mot ett sommarprojekt! Eller projekt överhuvudtaget. Grattis till ”havandeskapet”!

  3. Bär varsamt med kärleksfull hand, släpp taget och let i flow! Lycka till.

  4. men självklart kan du det 🙂 ! har du väl kommit så här långt så har jag inga som helst tvivel på att du kan förvalta det. själv är jag så klart störtnyfiken på handlingen, men vet att jag inte kommer att få några ledstrådar ;).

    kram,

  5. Klart du kan, sluta fjompa nu. Du är rätt kvinna för jobbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *