När bloggchefen är på vift…

Nu närmar sig sanningens ögonblick – strax far jag till Växjö över helgen, för att gå på slutseminarium för #uppsatskoma-uppsatsen – så får vi väl se om jag lyckades åstadkomma något mer än fåniga bilder den där veckan, om det också fanns en smula substans mellan de akademiska flosklerna… Gulp. Spännande värre.

Medan jag är på annan ort får ni roa er på egen hand. Till exempel kan ni trösta er i min frånvaro med att lyssna på min nuvarande blandspellista – som är åtminstone delvis mixad med de tips jag fick i #uppsatskoma-spellistan. Själv tycker jag att det här är en ruggigt bra blandning, bästa jag fått till på länge.

[iframe src=”https://embed.spotify.com/?uri=spotify:user:jenny_li:playlist:7smDv77JKrBMBqJNaB0itw” width=”300″ height=”380″ frameborder=”0″ allowtransparency=”true”]

(Och ja, det här är viktiga grejer. Rätt spellista kan rädda vilken usel dag som helst – fel spellista… nä, det vill man inte ens tänka på. 😉 )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *