Fulaste fulbloggen

Idag blir det nog fulaste fulbloggen i mannaminne. Jag har absolut ingenting att skriva, säga, prata om. Huvudet ekar tomt, tomt, och dagen har varit en sån dag då man har goda ambitioner, men allt (… nåja, flera saker i alla fall) man tar sig för går åt pepparn och måste göras om. Ett steg framåt, två tillbaks.

Och så är jag ohemult trött. Är det inte sommarlov snart…?

(Jag började på ett långt och fint och vettigt blogginlägg idag, fast hann inte få det färdigt och vill inte hetsa fram det, utan låta det få tid att bli långt och fint och vettigt. Det kommer, när det blir klart.)

3 comments
  1. Nåja! Fulare fulbloggsinlägg gör jag mig nog skyldig till mycket oftare än så. Brist-på-stoff-att-skriva-om känns också igen från t.ex vår lokala avisa och Smålandsnytt i SVT. Det är ok tycker jag. Men om tidningen uteblir, eller om Smålandsnytt har sändningsstörningar blir jag vilsen. 🙂

  2. När jag inte har nåt att skriva om bloggar jag om kattjäveln 🙂

  3. Ingenting är också någonting så de så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *