Himmel & Ord

Kusmi-love

| 2 kommentarer

Jag hör till dem som tycker att Kusmi-teerna generellt sett är belagda med ett löjligt överpris. Det är te, goddämmit – inte knark!

Fast svag för fina plåtburkar som jag nu är, har jag ändå ”gått på” det hela och provat ett gäng av dem. Och det finns en sort som jag faktiskt måste gå och köpa mer av. En stor burk den här gången, för det här går åt…!

Kusmi

Det där med ”stimulates the senses” och så en tantra-bild som illustration ska väl vara lite sådär ”nudge-nudge, know what I mean”, men mja… Som placeboeffekt möjligen? (Fast då borde det gå lika bra med selleri – bara viljan finns, menar jag…?)

Vad det är, är ett vansinnigt gott te. Lakritsrot, rosépeppar och kardemumma. Bland annat. Det kan inte hjälpas att det är dyrt, det måste bara finnas hemma!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.