Efterlysning av balettanimation

Idag har jag absolut ingenting att säga, och försökte fuska genom att leta efter ett youtube-klipp som jag är säker på att jag visat förut, men för flera år sen, så det skulle mycket väl vara okej att köra i repris. (Dessutom tror jag det finns flera av samma tecknare, så planen var att kanske hitta nåt nytt, rent av.)

Men eftersom jag inte hittar den frågar jag er som läser istället om det möjligen är någon som sparat länken smartare än jag (inte) har.

Det var en tecknad kortfilm, där en streckgubbe vaknar (tror jag) och dansar balett med en kvinna som är ett minne, en längtan, en ande. Han är tecknad i svart, hon i halvtransparent vitt på vad som ser ut som brunt återvinningspapper (men säkert är svindyrt konstnärspapper, förstås). Dansen virvlar och är dans och älskog i ett, fast hon egentligen inte alls är där.

Är det någon som vet vilket filmklipp jag menar? Filmen var otroligt vacker och känslosam, en film om längtan som känns ända in i hjärtat – enkla, skissartade figurer, men så ofantligt levande…

Om någon vet vad jag menar och har en länk att dela med mig, så… blir jag glad!

4 comments
  1. Är det den här? Stämmer inte riktigt på din beskrivning, men hittade den bland mina länkar (kan mycket väl vara från dig den kommer isf) http://youtu.be/OBk3ynRbtsw.

  2. Ingenting är omöjligt, jag minns en smula fantasifullt ibland…! Men filmklippet fick jag inte se från tysk mark, så jag får inte veta. Ack nyfikenheten…! Men tack för förslaget ändå – tanken som räknas! 🙂

    1. Ah! Du är en pärla! (Och jag kunde ha tänkt så långt själv… *host*) Och visst var det den – även om jag inte mindes den till 100 %, nej. Men jag tycker mycket om den – den här gången ska jag spara länken bättre!

      Tack, än en gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *