Himmel & Ord

Efterlysning av balettanimation

| 4 kommentarer

Idag har jag absolut ingenting att säga, och försökte fuska genom att leta efter ett youtube-klipp som jag är säker på att jag visat förut, men för flera år sen, så det skulle mycket väl vara okej att köra i repris. (Dessutom tror jag det finns flera av samma tecknare, så planen var att kanske hitta nåt nytt, rent av.)

Men eftersom jag inte hittar den frågar jag er som läser istället om det möjligen är någon som sparat länken smartare än jag (inte) har.

Det var en tecknad kortfilm, där en streckgubbe vaknar (tror jag) och dansar balett med en kvinna som är ett minne, en längtan, en ande. Han är tecknad i svart, hon i halvtransparent vitt på vad som ser ut som brunt återvinningspapper (men säkert är svindyrt konstnärspapper, förstås). Dansen virvlar och är dans och älskog i ett, fast hon egentligen inte alls är där.

Är det någon som vet vilket filmklipp jag menar? Filmen var otroligt vacker och känslosam, en film om längtan som känns ända in i hjärtat – enkla, skissartade figurer, men så ofantligt levande…

Om någon vet vad jag menar och har en länk att dela med mig, så… blir jag glad!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.