Tysk parkeringsskola
…eller kanske inte.

Jahapp, då har man lekt tysk och rastat tutan på bilen dårå.

För när jag så prydligt stod och blinkade i vänsterfilen, i väntan på att mötande trafik skulle uppvisa erforderlig lucka så jag kunde svänga över och in på infarten till vårt garage, kom en liten tant i en liten Golf, uppenbart blind och döv och med noll koll på omgivande trafik och gled så galant in och ställde sig på nämnda infart…!

Hgnn…?!

Jag signalerade lite fint först, men det stod snart klart att tanten inte alls reagerade på vare sig vänsterblinkande bilar eller ilskna tutor. Först när hon äntligen klev ur bil(jävel)n kunde jag vråla på min ilsknaste tyska (jotack, den typen av tyska börjar arta sig rätt väl, faktiskt) över trafiken att där fick hon inte parkera!

Uppenbart missnöjd och utan minsta antydan till ånger över sin klantighet, hoppade tanten då tillbaks in i bilen, backade ut från min infart och ställde resolut sin Golf på den intilliggande busshållplatsen istället…

Tydligen har man kunnat hitta körkort även i tyska Corn Flakes-paket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *