Himmel & Ord städar boksidorna

Nu är sidan Bloggografen läser uppdaterad med 2011 års utlästa titlar. Har ni hängt med i bloggen så har ni redan läst om de där böckerna, men där finns de nu i alla fall – sammanställda med länkar och allt.

Jag har visst i ett svagt ögonblick lovat att plöja 35 böcker i år, så det är ju bra om jag håller reda på hur långt jag är kommen på mitt beting… Den här terminen kan jag ju fortfarande räkna in min kurslitteratur i läsningen, eftersom jag läser en variant av litteraturvetenskap och därmed läser mycket skönlitteratur i studiesyfte. Nästa termin blir det värre med den saken – då måste läsningen ske utöver… 10 böcker på 3 månader innebär att jag har en viss marginal såhär långt, men inte går det fort inte. Tror 35 böcker på ett år är rätt lagom för mig, även om det låter lite lite…!

Nu ska Guldkorn-sidan rensas och piffas till (ja, jag har städat bort den i väntan på tillpiffningen – den var så rörig att jag skämdes!), sen tror jag att Himmel & Ords vårstädning får anses klar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *