Himmel & Ord

Glad konst!

| Inga kommentarer

Jag har rensat ur min RSS-läsare ganska ordentligt under julen – ungefär två tredjedelar av de flöden jag tidigare följde… eller ja, listade åtminstone, för följa dem hann/orkade jag aldrig riktigt. Men hursomhelst, två tredjedelar av dem är numera ett minne blott. En av de bloggar jag behöll, är Lines and colors – en blogg som presenterar konstnärer och illustratörer. Det jag gillar med bloggen är blandningen – det är allt från klassiska renässanskonstnärer till moderna serietecknare och illustratörer.

Dagens bildcollage är signerat Charles Kaufman, som presenteras närmare i gårdagens inlägg i Lines and colors. Jag nöjer mig med att visa hans underbara glad-verk, som jag med stor förtjusning skulle dekorera väggar lite överallt med. Tänk er den lilla längst ner till vänster uppblåst som väggmålning på någon trist höghusgavel i väl valt betongghetto…? Nåja, men man kan väl få drömma i alla fall, eller?!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.