En länk

Jag har försökt skriva något om den här artikeln, formulera något klokt, reflektivt och sammanfattande… Men det går inte. Alla tankar, alla ord kring det jag läser blir fjuttiga och når inte på långa vägar när upp till något som kan mäta sig med texten, och alla tankar och känslor som rörs upp i mig när jag läser den.

Jag kan knappt ens förklara vad den handlar om. Den handlar om livet. Om att älska. Om lycka. Och om att inte ha varit i Paris.

Och den är något av det mest välskrivna jag läst på länge, länge. Det skulle ha kunnat vara ett stycke ur en stor roman – men det är ett stycke ur verkligheten. Just därför. Bara läs den.

2 comments
  1. jag har gjort det och jag förstår precis. jag förstår precis vad det är hon vill säga och jag förstår precis varför det är hopplöst att förklara :). så ja, jag håller med ;).

    och så vet jag precis hur märklig man kan känna sig när man kommer ”hem” igen. och hur många gånger har jag inte fastnat i dilemmat ”språket eller berättelsen” och varför ska det vara så svårt att lyckas med båda?

    och tack, då håller jag på den slutsatsen då 😉 :p.

    många kramar,

  2. Haha – många kommentarer i en, precis som vanligt… Den sista här fick jag tänka till lite innan jag kom på vad den handlade om, men till slut så…! 😀

    Kram tillbaks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *