LO: Elias 10 månader

Vi ska väl inte hoppas för mycket på uppladdningsfrekvensen här de närmaste dagarna/veckorna. Men när nya skannern anlände måste jag ju prova – och då provade jag ju självklart på en layout jag hade liggande ovisad…

Sen har jag en hel drös gamla nästan-färdiga layouter som jag HADE kunnat skanna – om det bara inte vore för det där ”nästan”, dårå… Det får komma senare. Jag har inte haft någon skaparlust på länge, men idag började jag faktiskt känna längtan efter att ha ett pysselbord att slå mig ner vid och greja oss en stund – utan att först behöva fundera ut var jag lagt saker, om jag packat ner dem och i så fall var. Att vara PÅ PLATS, permanent.

Det här är hursomhelst den första layout jag gjort med senaste alfabetet – som jag inte ens minns vad det heter, men det ser ut såhär i alla fall… Jag är förbluffande o-nöjd med det, jag är liksom van att sätta rubrikerna så att de går över andra delar av layouten, för att skapa en känsla av att allt hänger samman. Men det funkar inte riktigt med det här spinkiga, pinniga alfabetet – trots att det är snyggt. På rätt ställe tror jag fortfarande att det här är ett råsnyggt alfabete – men jag tror att man måste tänka efter lite mer än med många andra (typ Diesel, som blir ett ”statement” var man än sätter det…!) innan man smäller dit det.

Bilderna är kontaktbilder från en av de få proffsfotograferingar jag utsatt barnen för – jag var sjukt missnöjd med bilderna, som är kalla och platta med stenhårda kontraster. I 3×4 cm är de acceptabla, men inte mer. Däremot tycker jag att rems-formen är rätt läcker. När jag kommit på plats sen, ska jag utforska min nya möjlighet att skriva ut foton själv – och då kanske leka mer med ramar och udda format och grejer. Det är nya marker för mig, men något jag verkligen saknat att kunna göra.

Skannern däremot verkar ju funka bra, så… när bara allt kommer på plats efter flytten, så ska jag inte ha några undanflykter längre…!

2 comments
  1. Central Park, my dear. Och det är assnyggt i foam.

  2. Så smutsigt och snett för att vara Jenny! Jag hade aldrig gissat att det var din lo om jag sett den någonannanstans…om det inte vore för namnet och bilderna på barnet. Men jag älskar den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *