Tvångsscrappat

Jag befinner mig i en typisk scrapblock. Vill, men kan inte. Vill, men kommer inte till skott. Vill, men sitter mest och flyttar runt saker och vet inte vad jag vill eller hur man gör.

Ikväll gjorde jag klart – eller nåja, nästan klart – min andra layout sen vi kom hit. Det här är den första. Någon frågade vad man kan använda Adirondack color wash (som jag tröstshoppade på mig ett helt gäng av för nån vecka sen) till – här är ett sätt man kan använda dem på. Jag är inte minst nöjd med titelbokstäverna. (Fast de gav mig problemet vad jag ska använda servetten jag hade som underlag när jag sprejade bokstäverna till. Det är så sjukt snygga färger, inte kan man bara slänga sånt??)

Det här kanske är en konstig bild att leka loss med galna, starka färger – men jag måste vara mer än vanligt tillåtande just nu, om det överhuvudtaget ska bli nånting. Dessutom tyckte jag att bilden i sig ”klarade” starka färger – så varför inte. Pasteller skulle också ha blivit fel. (Som om jag någonsin scrappar i pasteller… Fast jo, det händer faktiskt. Layouten som ligger på tork just nu är faktiskt ganska pastellig, trot eller ej!)

Jag ska visa fler grejer man kan göra med colorwash-sprej – men det får komma i ett eget inlägg, så jag får lite ruljans på den här bloggen…!

1 comment
  1. Rackarns snyggt tycker jag! Fast stackars lillkillen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *