Ful bild på snygg layout

Idag har jag beställt en ny (läs: EGEN!) skrivare/skanner/kopiator. I väntan på den (och att jag ska hinna koppla in och börja använda den – vilket INTE lär bli före flytten…) får ni nöja er med så här usla bilder av mina skapade layouter. Jag kan bara påpeka att den ser förbaskat mycket bättre ut i verkligheten…

Den här är ovanligt dekorerad för att vara jag – och samtidigt en av de snabbaste jag gjort på länge. Är VÄLDIGT förtjust i det lilla boll-frans-bandet under bilden. Sånt behöver vi införskaffa mer av. Undrar om sånt finns i Tyskland…? Och så är jag fortfarande kär i mitt stora Moxie-alfabet, som ingen annan i världen gillar… Ni förstår inte vad ni går miste om, det är ju hur kul som helst!

Hursomhelst – på dymoremsorna som blänker så fint (?) i blixtljuset står det ”Åh nej, nu kommer morsan med kameran igen”. Hehe. LITE självinsikt har jag, så mamarazza jag må vara!

(Och ja, det är så det heter. Mamarazzi måste vara pluralis. Så det så – språknörden hafver talat!)

2 comments
  1. Den var värd att vänta på! Jättefin! Gillar färgerna och upplägget och blommorna och….äh! Jag gillar den helt enkelt!

  2. Me like!!

    Me like också Moxie Classic, helt wonderfullt, har det tyvär inte själv, men det är bara hur bra som helt. Inget annat alfabet gör sig så bra i mönsterpapper.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *