Förresten…

…hittade jag en gammal layout, så jag åtminstone kan pynta bloggen med lite gammal skåpmat. Den här är alltså INTE från Kolbäck, och som ni ser är det lite äldre bilder jag dammat av och scrappat. Det är ganska roligt – att scrappa bilder som inte är rykande färska och aktuella, men som väcker minnen ändå.

Och så kan jag meddela att det INTE blev något pyssel framför dumburken ikväll, men att jag trots detta anser mig ha varit riktigt duktig ur pysselsynpunkt.

Igår på träffen, delade jag bord med alltid-lika-välorganiserade Mimmi. Och jag kunde nästan SE hur hennes nackhår ställde sig i givakt när jag halade upp en decimetertjock trave lösa Quickutz-dies, med blandade alfabet, shapes och småttågott i största allmänhet, nedslängda i stora väskan utan inbördes ordning. Under dagen kom högen att växa ytterligare, eftersom det är sååå mycket roligare att ta UT dies än att sätta in dem i pärmarna igen.

I fallet shape-dies var det så att högen bildades då jag skulle sortera upp och få ordning på min, numera rätt talrika, samling stansjärn (misstänker att jag trädde över 100-strecket för ett tag sedan). Jag kom halvvägs och sen ”bidde” det inte mer, hälften av diesen låg då huller om buller i en sidoficka i förvaringspärmen, medan andra hälften drällde omkring lite hipp som happ i plastfickor, med påbörjade indexsidor slumpvis instuckna emellan.

Nu är förvisso indexsidorna lika halvfärdiga fortfarande – men idag fick jag sorterat in HELA traven dies, och dessutom i en begriplig ordning som jag tror kommer att göra det lättare att hitta bland den massiva mängden dies jag råkat samla på mig. Känns rätt fint, faktiskt!

5 comments
  1. Åh, den är såååå fin!! Och fotot är fantastiskt gulligt!

  2. *fniss* Jag är glad att jag inte har QK, för det skulle se ut likadant hos mig! I helgen var det rätt många som lyfte på ögonbrynen inför den enorma röran runt mig och min plats (trots att jag var den som hade minst prylar med mig :D).

    Nåja, genier behärskar även kaos 😉

  3. Ellie: Jag hoppas verkligen att vi får tillfälle att pyssla ihop någon gång, det vore säkert väldigt opraktiskt om du och jag satt i närheten av varann – men roligt! *s*

    Helene: Tack! Som sagt – det var så roligt att plocka fram gamla foton, och minnas hur det var då, redan på BB…! 🙂

  4. Hahaha! Så länge jag slipper sortera diesen och sakerna på din plats så är det lugnt. Det är bara jag som vill ha ordning på mina egna saker. 😉

  5. Glömde säga, lika fina LO’s som vanligt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *