Himmel & Ord

30 minuter och 1000 spänn senare

| 3 kommentarer

Ja, fråga mig inte hur det gick till, men jag lyckades på ca 30 minuters intensiv pysselshopping, fördelat på 4 minuter på Panduro och 26 på Landstoken, bränna nästan 1000 riksdaler. Och jag vet knappt vad det var jag köpte egentligen. Intet nytt under scrapsolen, med andra ord.

På Panduro gick jag löst på glittrigt dekorfoam (eller vad sjutton heter det? Sånt där man gör foamstamps av, fast tunnare…?), 4 ark och så ett mönsterpapper, 100 spänn, snabba ryck.

Sen bar det av till Landstoken, och efter ett misslyckat försök att agera BIA-hallick åt Anna-Carin, ägnade jag mig helhjärtat åt att botanisera i eget intresse. Men vad var det som blev så dyrt egentligen?? En ny scraps-förvaring blev det, den kostade 299:- så det var ju en modig del av de 890 jag brände.

26 fack har den här lilla babyn – det blir värsta lyxen för mig, jag kan toksortera mina scraps som aldrig förr! Och den känns stabil och bra – förr har jag haft problemet att väskor går sönder, eller inte rymmer så mycket som jag behöver. Det BORDE inte bli så med denna. Tycker man…

Men sen då? Nästan 600:- till brände jag – på vad? Bulkprylar mest: tiny alfastickers, prima-rosor… Och så en ny stor hörnrundare istället för den jag pajade före sommaren. En uggle-die i revvo-size, bara för att den är så sjukt söt… Hm, och så lite presentgrejs. Sisådär – 890 spänn, putz weg. Jo! En röd 1-tums BIA-spiral också, och 5 vita cardstock – inte Bazzill, för det hade hon inte, annars skulle jag ha köpt 10-20 stycken istället för fem. Ska det vara så ska det vara rejält.

Så – det mest revolutionerande köpet var förvaringsväskan, som känns mycket lovande. Scrapsförvaring är för de flesta scrappare en sekundär grej, nåt man tager vad man hafver för att förvara i. Men för mig gäller:

1) verktygsväskan, Tote-ally-Cool-Tool-toten
2) scrapsförvaringen
3) PaperTakern med nya papper

Faktiskt – i den ordningen. Bara en sån sak som att jag släpar scrapsväskan med mig till varenda träff – trots att den tar upp halva Navigatorn. I den nya väskan kan jag nog klämma ner hela papper så jag klarar en träff också – och skippa PaperTakern helt och hållet.

Så det känns najs, faktiskt. Förvaring är bra grejer. Ordning rockar. Nu fattas bara lite hederlig pysseltid också – men än är jag på vift i de småländska skogarna, och får vackert vänta tills jag kommer hem igen. Fast jag har faktiskt släpat runt ett par färdiga layouter i datorn hela semestern, så dem kan jag ju bjuda på nu när jag ändå inte har något bättre för mig. Fast en i taget, förstås. Man vet aldrig när jag får idétorka nästa gång…!

Den här layouten bevisar – om jag någonsin tvivlat – att jag är en idiot om jag någonsin tittar på, eller ödslar pengar på, så kallade dekorationer. Vad ska jag med sånt till? Jag använder det ju inte!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.