Inget för känsliga ögon

Jag har ju sedan länge deklarerat att jag vet vilken bild jag ska använda till Elias studentplakat – den här är väl en stark kandidat till Axels plakat. Förutsatt att grabben växer upp med ett sinne för humor förstås – men det verkar ju lovande hittills, i alla fall.

Det är, som sagt, ingenting för känsliga ögon – men såhär ser barn ut. Också. Ibland. Ganska ofta. Särskilt under vår- och höstsäsongerna. Det vill säga nästan jämt.

Och apropå humor – jag undrar om han själv kommer att förstå hur rolig han är, när han blir lite större…? De här bilderna är helt underbara, och layouten har varit klar i mitt huvud sedan jag tog bilderna (FÖRRA vintern, inte den senaste…), så allt jag behövde göra i Kolbäck i lördags var att klipp-å-klistra ihop den. (Dessutom: när jag hittade ett gräsgrönt papper med embossade snöflingor på, så var ju saken redan biff!)

Båda layouterna är för övrigt från Kolbäck-träffen i lördags.

2 comments
  1. Härliga lo’er! Å det gröna papperet med snöstjärnor är ju bara pricken över i!

  2. Haha, fotona i pulkan är ju UNDERBARA!! Han ser verkligen ut som om han letar efter snön, vilken super-LO!!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *