En layout om "memory lane"

Ja, alltså – alla har vi varit unga och oförstörda en gång i tiden. En av min ungdoms nycker var att jag i längden förfäktade hårpermanentens förträfflighet och eviga chic-factor – vilket syns tydligt på bilderna. Nåväl. Hon insåg väl till slut, trots allt…!

En annan sak jag insett är att det är hart när omöjligt att försöka få en bild av Stardust + Glossy-accents som jag tipsade om på fejjan härförleden. Det SYNS ju inte hur coolt det faktiskt är! Det här blev den bästa bilden jag lyckades få till. LITE syns det – om man kisar och har god fantasi…?

Sådärja – är ni nöjda nu?! 😉

11 comments
 1. Snygg…!!! Det där stjärnpappret är så läckert och jag kisar och har god fantasi! Så roligt med bilder från studenttiden… jag skulle bestämt kunna scrappa en del intressanta layouter med gamla overallsbilder jag också. =)

 2. Åh, vad läckert!
  Hur i hela friden bar du dig åt för att inte bokstäverna skulle krokna helt när de torkade? Jag är helt övertygad om att jag skulle misslyckas totalt med detta, om jag vågade mig på att glossa så stora bokstäver… Tips emottages tacksamt!

 3. Malin – jag monterar dem först, och SEN glossar jag på dem. Glossar du omonterade bokstäver, människa? Månndjöö, det skulle jag aldrig greja – inte ens skinni-mini-sizen!

  (Förresten sticklade jag först ”liv”-delen, och sen student-delen, det blödde lite men inte så farligt. Men där ser man iaf att allt är gjort på plats, så att säga!)

 4. Anna – tackar för komplimangen! Jag föll som en fura när jag såg pappret, men sen har jag ändå tyckt att det är lite svåranvänt… Jag får piska mig till att använda det, nästan! Eller ja, nåja… 😉

 5. Åh, så fantastiskt läcker! Gillar den massor! Jag har inga bilder från studenttiden tyvärr, men har en massa andra roliga bilder med snygga frisyrer *s* Borde kanske ta tag i några såna 😉

  Stort tack för inspirationen!
  Kram

 6. Helene – ja, det finns en del att säga om frissan du hade när vi lärde känna varandra. Min första dag på Exet präglades – inte så mycket av frisyren i sig, men ditt HUMÖR pga frisyren. Den DÄR blir inte lätt att tas med, tänkte jag…! *s*

 7. *Fniss* Jenny, det är en kommentar från en annan Helene ovan men jepp jag kommer mycket väl ihåg disastern med min frilla då. Tror faktiskt att det är enda gånget jag gråtit när jag varit hos frissan – och sen blev jag förbannad.

  Och LO:n är apläcker, klart inspirerande!

 8. Ojdå – förlåt Helene, jag läste inte vare sig din epost eller webblänk. Duh…!

  Tur att BJ kom in hit idag då och kunde reda ut begreppen åt mig…! *s*

 9. *kisar och fantiserar* Läckert det blev! Men montera och sen glossa – iiiihhhh, det låter läskigt! Ska tänka på det nästa gång iaf.

 10. Men människor? Inte kan man glossa utstansat ”löst” heller?! Jösses, då skulle jag aldrig bli färdig att glossa något…! 😉

 11. Johodå! Det kan man visst det 🙂 Fast jag håller med om att det inte blir så bra på en rubrik. Däremot blev det riktigt bra på två ganska stora detaljer jag gjorde och de böjde sig lite iofs men det var precis det som var meningen.

  I övrigt är det ditt ”fel” 😉 att jag kom ut med en gottepåse från Panduro igår – innehållandes bland annat stickles i favvofärgen vitage photo. Som jag kommer att få vänta ett tag på att använda eftersom vi har gäst hemma i dryga veckan till …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *