Två nya – med gamla kort

En somrig men bortglömd bild från sommaren 2006 – det var en sommar som mest kom att kretsa kring Axel, men vi hann ju faktiskt med några vanliga, hederliga baddagar också, både före och efter Axels födelse.

Det här är också gamla och bortglömda bilder – från Elias 1-årskalas! Det är Malin som tagit bilderna, och jag undrar om inte dessa bilder är starkt medskyldiga till mitt fotointresse. DÅ hade hon nyss lyckats övertala mig om att köpa digitalkamera, en kompakt som hängde med ett tag – men det var ständigt en massa tekniska begränsningar som gjorde att jag inte kunde ta de bilder jag ville. Så efter hand som Malin och jag umgicks och fotograferade våra barn tillsammans och pratade foto, så blev det mer och mer uppenbart att jag ville byta upp mig till systemkamera.

And the rest is history, som man säger.

Här händer inte mycket idag – jag är fortfarande sjuk.  Orkar inte vare sig göra något eller göra ingenting. Avskyr att vara sjuk! Tänker att jag ska gå på den digra högen med halvfärdiga layouter och försöka avsluta. Det känns inte särskilt kul. Det gör å andra sidan inget annat heller, så – why not…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *