Ja se ungar…

Häromdagen roade jag min Facebook-bekantskapskrets genom att berätta om min stekare till yngsting som gick till dagis med håret stylat med Arla-produkter (Bregott noga räknat). Och igår, när jag för första gången på en månad fick för mig att pyssla lite framför TV:n, föll valet – som en händelse på dessa bilder. Detta är dock stora killen (fast bilden är tagen när han var två – alltså ännu yngre än yngstingen är nu) och förödelsen var något allvarligare den gången.

Så vad säger man? En stekare och en… filpunkare? Arlas hjältar båda två, utan tvivel…!

(Och ja, jag har skrivit treåring i texten, det var faktiskt nu när jag skrev blogginlägget som jag insåg att jag tänkt galet. Händelsen inträffade strax innan yngstingen föddes, så mycket minns jag. Och då var äldstingen två och inget annat. Jag får åtgärda det på nåt vis – tur att jag inte är så petig att jag måste göra om hela layouten för den sakens skull…!)

6 comments
  1. Så där ja! Nu kom jag fram till rätt plats! Vilken härlig LO! Underbart foto och jag ääälskar din stil!

  2. Gulle dej! Förlåt att jag är besvärlig, men jag är lite blyg för att koppla ihop min IRL-identitet med mina bloggar ännu. Fånigt på ett sätt, för det GÅR att göra kopplingen ändå, men Fejan är så himla ”allmän egendom”, så just där är jag lite… reserverad! Och du hittar ju hit ändå! 😉

    Tack för gullig kommentar! Det var svårt att bli arg på honom, trots hela morgonstresscirkusen som uppstod när man måste stoppa ungen i duschen IGEN. Och den gången gick det ju inte att komma undan direkt…!

  3. Härlig bild! Impad av att du hade sinnesnärvaro nog att plocka fram kameran

  4. Haha, helt enkelt underbart!

  5. Jag är oxå lite reserverad mot FB. Har ju tillfälligt lånat makens efternamn ;-). Jag måste leta i gömmorna, tror att jag har något liknande foto på nån av mina grabbar – blir så himla inspirerad av dej! Hoppas att du mår bättre idag *kram*

  6. Bilderna är härliga, layouten är jättebra – och hela kombinationen stekare och filpunkare i resonemanget – ett av årets bästa nyord. Jag är helsmält. Gillar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *