Sagan om en toarulle

Den här layouten, i all enkelhet, kan mycket väl vara en av de bästa jag gjort. Jag blir åtminstone väldigt glad när jag ser den, den är precis som jag ville ha den – och inte en dekoration så långt ögat kan se. Jag ville att sidan skulle uttrycka indignation, för det går verkligen åt tröttsamt mycket toarullar i det här huset, och inte på grund av egentlig eh, konsumtion. Var och varannan slutar i någon variant på ovanstående bild, och X tycker det är vansinnigt roligt…

Jag skulle kunna klämma dit någon dekoration någonstans, men… nej jag tycker den är fin som den är. Man kan inte dekorera allt här i världen! (Jo, det kan man – men jag vill inte!)

5 comments
 1. Den är jättesnygg! Du har helt rätt i att det inte behövs en endaste liten dekoration – den är toksnygg ändå!

 2. wow, Wow, WOW!!!!
  Så ren och fin! Älskar färgerna och att det mönstrade papperet ser ut som att det är blöta toarullar sedda från sidan! Finurligt!

  Vita mattan bakom både foto och mönstrat ger verkligen ’POFF!’ åt hela LOn.

  Mums!

 3. Förresten – måste tillägga:

  Vad jag skrattade åt denna från första sekund. Ett foto på en genomvissen toarulle – vem kommer på en sådan vardaglig sak?! Då ska man ha rätt barn hemma, som serverar mamma med kul saker att scrappa om (ja, det gäller ju att vände det hela till något positivt. :oD ) Temat är klockrent och riktigt, riktigt skoj!

 4. Nu har du gjort en Jenny igen – dvs snyggt, stilrent och klockrent! Åh, vad jag gillar denna!

 5. Ahhh, klockrent!! Supersnygg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *