Axel hjärta spaghetti

Som sagt – jag måste byta tema… Den här blir väldigt pluttig, en dubbel A4 nedminskad til 400 pixlar. Jaja, ni ser grejen i alla fall:

Ännu en favorit – och okaraktäristiskt nog utan text. Jag kom fram till att rubriken, bilderna och den lilla taben med plats och årtal säger alldeles tillräckligt. Idag krånglar Axel med maten nästan lika illa som bror sin, så det är verkligen härligt att se hur han skyfflade in spaghetti alle vongole på italiensemestern förra året.

Och Stardust är och förblir Quickutz snyggaste alfabet någonsin.

6 comments
  1. Underbar layout! Hamnar i inspirationsmappen direkt.

  2. DEN LOn är snygg (säger jag som vanligt då, men det är ju sant! ) Håller för övrigt med om att Stardust är snyggt, jag får väl snart bita i det sura äpplet och betala 40 USD (tror jag det är) för fonten snart!

  3. Jättefin LO! Stardust är sk*tsnyggt!!! Undrar om jag inte behöver ett sånt???

  4. Så gulligt! 🙂

  5. Jag har nu ett Stardust i min ägo. Så kan det gå när man tittar i inspirerande bloggar!

    1. Haha, där ser man. Jamen då var det ju mitt fel och du är ett oskyldigt offer… Så det så! Men det är sjukt snyggt, jag skulle vilja ha det i Classic-size också, för att kunna använda det ännu mer…!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *