En reselayout

Det här är layouten jag började med hos Åsa förra lördagen. Efter mycket brunt och murr, kändes det riktigt roligt att jobba med klara, starka färger igen. Om någon undrar över de mönstrade papper, så är det givetvis Basic Grey, några väl valda favoriter ur Marrakech-serien.

Bilderna är från Trelleborgs hamn förra sommaren, i tidiga morgonstunden innan vi ska köra på färjan på väg mot Italien. (Ja, färjan gick ju bara till Travemünde förstås.) Inga-särskilda-bilder, som ändå ger lite pirr i magen, för visst var det en spännande morgon. Notera grabbarnas navy-frisyrer, jag var inte helt nöjd med dem – men killarna såg fortfarande nyklippta ut när vi kom hem igen efter 4 veckors semester, så det var väldigt praktiskt!

På träffen var det en tjej som hade Tim Holtz journaling-biljett-block med sig, och jag oo-ade och aa-ade lite över dem – varpå Elias (som ju var med på sitt livs första pysselträff) påpekade att jag inte hade så många pengar att jag kunde köpa såna biljetter… Så då fick jag ju vackert göra mig en egen, handklippt biljett istället! *s*

Det blingade molnet i hörnet är ett tekniskt missöde som jag vägrar kännas vid. Jag ska ge fan i att försöka dekorera, så enkelt är det.

8 comments
 1. Och jag som gillade molnet!

 2. Vad kul att se layouten klar! Och jag gillade också molnet!

 3. Jag gillar verkligen färgerna! Det känns väldigt mycket som en Jenny-Lo, men en annan Jenny. Fint.

 4. Nej men ÅH! Har DU snvänt band, tjejen!? Det har man inte sett ofta på Fröken Lingstams LOs! Kul!

 5. …och snowday är ju bara såååå läckert!
  (precis som hela resten av LOn)

 6. Hm… ”En annan Jenny”…? Hoppas att det är en bra en, isf… *s*

  Och jag använder väl band? Fast oftast använder jag som såhär – instucket lite inunder, så det anas, snarare än syns.

 7. Klart det är en bra en, annars skulle jag ju inte skrivit det ;o). Jag gillar verkligen dina LO:s och färgerna du brukar använda (= mina färger) och det här kändes annorlunda. Lika fint, men annorlunda.

 8. Jag förstod det, bara måste retas lite…! *s*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *