Gott-å-blandat

Det fina i kråksången med att göra Rolodex-kort är att det är så… pang på. Ingen planering, inget flytta runt objekt och fundera på vad som ska vara var – bara göra. Det är ett skönt sätt att skapa. Ikväll har jag gjort indexkort för maj till födelsedagsregistret, så jag är snart halvvägs genom det också. Sen kan jag börja stansa Bosskut-rolodexkort på löpande band för att fylla snurran med innehåll…!

***

Jag måste verkligen byta tema på den här bloggen – den är ju ÄNNU smalare än min vanliga. I Himmel & Ord-bloggen kan jag lägga upp bilder på 445 pixlar – här måste jag dra ner bredden ända till 400. Det blir inte många pixlar det, särskilt inte på en liggande A4 som den här:

Annars är det här en verklig favorit. Den illustrerar konsten att göra en sida som betyder något – av fyra fullständigt misslyckade bilder. Nu är bilden så liten att det syns dåligt – men det finns inte skärpa när någon av bilderna, vet inte hur jag kunde misslyckas så… Men jag hann inte heller fundera på vare sig blixt eller inställningar, bilderna kom där och då – jag prioriterade att fånga dem, även om det fick bli i flykten, så att säga…!

Det rosa Sassafrasslass-pappret med molnen köpte jag från någons begagnathög på senaste HG4-träffen – och jag älskar det! Jag skulle kunna använda hur många ark som helst, tror jag – det funkar ju till ALLT!

Och för er som vet hur jag letat efter en Zig Writer i samma färg som Bazzill Cajun (rödbrun, som rubriken på bilden), så kan jag nu meddela att färgen heter Pure Brown. Den säljs på Bokia utanför IKEA i Barkarby, för den som har vägarna förbi. Har använt den här, både för att inline-markera hela layouten och för att markera molnen lite extra.

***

Och givetvis hittade jag mer pärlor idag – på Pearlchain av alla ställen. Har varit där förut, och gått fnysande ut därifrån igen – dyrt skräp har varit min dom. Men idag hittade jag faktiskt ovala guldstensmynt – jag ÄLSKAR guldsten, helt besatt! – och vackra hematithjärtan. Armband av guldstensmynten, örhängen av hematiterna, jajamensan! Men jag köpte inget idag, jag är i princip pank så jag får hålla mig i skinnet tills löningen kommer.

2 comments
  1. Å vad den är fin…!!!! Tycker jättemycket om den!

  2. Rolodex rules, älskar att freaka loss med de små korten. Det är av typen allt-är-tillåtet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *