Elias & måsen

Det här är slutresultatet av den LO jag började på hos Stellas.nu i måndags. Den blev lite överdekorerad, jag vet inte hur jag tänkte riktigt. Men jag gillar bilden och berättelsen – och det är ju de som är huvudsakerna, förstås!

Nu börjar det väl ändå kunna synas lite att jag skapar mellan varven – inte bara shoppar…?

2 comments
  1. Älskar ramen! Och nej, den är inte överdekorerad. Den är mer dekorerad än du brukar göra men det blev jättesnyggt med metalldekosarna.

  2. jag gillar den, fick lite inspiration av hur du satt bradsen.

    Men vdu, grön/gula pappret i bakgrunden måste tillhöra samma kollektion som ett av mina favvopapper som jag inte kan hitta igen. Det pappret är helt igenom som den guloranga biten. Jag lägger aldrig på minnet vad papper och kolletioner heter. Du är ju jättebra på det, kommer du ihåg vad detta var?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *