Snabbscrappat

Ja, inte idag – men faktiskt igår. Då gjorde jag klart en LO jag började på hos Stella i måndags – OCH hann göra en hel, färdig och avslutad till! Tror aldrig det hänt förr… Men, men. Stellas-layouten får ni vänta på – snabblayouten kommer här:

Det ser ut som om jag skrivit texten med dubbelt radavstånd, men det är sånt som händer när man skriver för hand med trött hjärna. Kunde ha linjerat med 7 mm istället för 10, helt enkelt. Det här och några andra gamla foton låg framme – det var dubletter, som jag egentligen rensat bort, så därför låg de så att barnen kom åt dem. Och så fick E syn på den här bilden av sig själv som busig bebis (han kan väl vara en 8-9 månader eller nåt här) och utbrast: Åhh, så söt jag var! Och då var ju saken klar – bilden måste scrappas och titeln var redan given!

Sen kan jag meddela att jag FÖRST stansade ut Åhh i en färg jag tyckte bröt av mot pappret, och SEN upptäckte att jag hade stickers i samma nyans… Ibland ska man ha lite tur också…!

2 comments
  1. Underbar Jenny-layout!

  2. Å vad härligt! De är för goa ibland… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *