Sommarkille

Känner behov av att återupprätta min heder som scrappare, och faktiskt visa upp något. Jag HAR skapat på sistone, men det är SÅ tråkigt att skanna. Skannern här i huset är ju som kopplad till FEL DATOR och det är hur meckigt som helst.

Men i alla fall – lite har jag på lager i alla fall. Ni som varit på HG4 på sistone har sett dem, men för er andra. Här kommer lite sommar-feeling:

Jag är värdelös på att få vitt vitt i skannern, men vad jag gillar med den här layouten är enkelheten och känslan hos de dekorationer jag har med. Cirklarna ger en lite ”bubblig” känsla, som sommarglädje, och enklare layout än såhär får man egentligen leta efter! Så tycker jag att det ska vara, enkelt, rent, snyggt…!

4 comments
  1. Åh *dräglar lite på Jennys fina LO* ibland ångrar jag verkligen att jag sålde Stardust 😀 LOn är precis lika fin som allt annat du gör. Söta barn har du också! TACK för lunch idag! Det var lika trevligt som vanligt!
    Kram!

  2. den är jättensnygg :)! ränder är alltid underbart och somrigt. du… jag tyckte att jag lämnade en kommentar inne på fritext, men verkar alldeles försvunnen *förvånad*. jag försökte iallafall säga att jag tyckte om texterna och headern ;).

    kram kram,

  3. Cirklarna och blomman ger layouten sådant djup, mycket snyggt!

  4. Vilken jättefin LO! Så härligt somrig!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *