Tillfälligt avbrott

Nu tar den här bloggen sommarlov. Jag lovar inte att jag ska hålla truten hela sommaren, men jag lovar inte heller att jag kommer att posta med någon form av regelbundenhet under sommaren.

Den som lever får se.

Nu väntar strandhäng, parkhäng, semesterhäng – och inte många steg tänker jag ta utan en bok i näven. Det blir orgie i praktiserad lathet!

Catch you on the flip side!

3 comments
  1. Lättja med bok låter förträffligt, men jag hoppas få läsa dig nån gång ibland iaf. Tänkte på dig och ditt prat om Ränderna när jag var på bibblan idag på väg hem från sjukan. Fast den fanns inte inne. Som tur var hade jag fått Den lärande hjärnan, av Klingberg, på sjukhusbibblan innan jag åkte därifrån. Den ser jag fram emot att läsa. Och så tänkte jag på dig när jag hörde nån Malte tala om sina sonetter på tv, Malous ganska meningslösa program, när jag låg i ett väntrum och väntade (nähä) på magnetkameraundersökning. Jag har inga proppar i hjärnan, visade det sig, och det var ju bra att få veta.

    Gott häng tillönskas!!

  2. Ha en härlig sommar!

  3. Önskar dig ett skönt avbrott. Ska själv göra detsamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *