Himmel & Ord

Tillbaka

| 2 kommentarer

Tillbaka i Hamburg, i Tyskland, i gråväder, regn och snålblåst. Jag ska inte sticka under stol med att jag hellre varit kvar på Mallorca. Rejält mycket hellre. Jag menar:

  • sol
  • värme (runt +28°, gissningsvis)
  • hav (inklusive det ljuvligt meditativa ljudet av vågbrus)
  • pool
  • halvpension (= välmatade bufféer både morgon och kväll)
  • daglig städning på hotellrummet
  • nya, rena, sandfria strandhanddukar för avhämtning i receptionen varje morgon

Jag kan göra listan längre, men jag tror att ni hajjar grejen. Det var bra. Att se sina barn lyckligt guppa omkring som små flöten i vatten är välgörande för vilken utsjasad själ som helst – och dessutom har jag hunnit läsa ut hela traven böcker (5) jag kånkat med mig. Bara en sån sak.

Några av böckerna finns faktiskt ett och annat att säga om. Kanske finns det rent av något mer att säga om semestrandet i sig – men som den gode kommissarie Closeau brukade säga: Nôw is nôt the time.

Just nu är tid att sova – transferbussen hämtade oss tjugo i sex i morse (och hur bra sover man egentligen när man vet at man måste upp tidigt?), och sedan dess har det varit full rulle. Men hursomhelst. Hemma igen. Ordningen återställd. (Eller nåja. Ordning kanske var att ta i…)

(Och om bara 32 dagar åker vi igen – då är det dags för årets obligatoriska bilsemester! Nedräkning inledd…)

2 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.