En ledig dag börjar…

Idag är jag ledig. Leeeeediiiig. Ledig. Ahh… 

Planen är att tillbringa dagen i kafeterian på Leos lekland (note to self: glöm inte hörlurar…) med litteraturen till nya kursen: Arbetsledningssociologi. De flesta av delkurserna i utbildningen är bra och intressanta, men den här… Ni som känner mig förstår ju att jag är som ett barn på julafton. Organisationskultur! Socialisationsprocesser! Gruppdynamik! Nörderier! Att få grotta in i sådant en hel dag – kan man ha en bättre ledig dag…? (Ja, okej – möjligen på Bahamas.)

Ledigheten är välkommen – tempot har varit högt de senaste två-tre månaderna. Och mestadels har det känts som att bana sig väg in i djungeln med bara en mental machete som utrustning. Det funkar, men det är hårt jobb. Idag ska vara en utandning. En dag att bara hänga omkring och… tja, vara. Läsa – inte plugga. Njuta och göra saker – men inte fixa och bocka av på listor. Inte idag.

Inleder dagen med långfrukost (hembakt bröd – från frysen – med kokt ägg och kaviar, kokosyoghurt med hallon och en stor balja kaffe) och pratradio från P1.

Snart ska jag packa väskan för att åka till Leos. Snart…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *