Efterlyses: Ny musik!

Alltså… Det är inget fel på min gamla ”Plockgodis_2014”-spellista… Fast den är ju lite 2014, det är den allt. Jag lyssnar på musiken medan jag skriver på min psykologitenta, och musiken för mig till helt fel termin. Det är väl inget jag dör av direkt – men det känns liksom fel.

Är det ingen som hört nåt bra på sistone som jag kan ha missat? (Och jag missar nästan allt, har extremt usel musikradar…!) Jag kan inte etikettera min musiksmak – 2014-listan ger väl en hint om vad jag gillar… Blandat, mycket blandat, kan man säga.

Alla tips emottages med stor iver och tacksamhet!

***

PS: Kom på att jag faktiskt har börjat på en 2015-lista också. Fast den behöver helt klart fyllas på – eller rent av startas om.

2 comments
  1. hello Saferide var en ny bekantskap för mig förra hösten. Lars winnerbäck ALLTID. The vaccines för lite indie/rock.

    1. Aha, ska kolla upp! Tack för tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *