Det bästa med 2014 var musiken

En av de nyårsritualer jag faktiskt ägnar mig åt varje år, är att sätta ihop all musik jag lyssnat på på Spotify under året till en enda massiv årslista. Det är lätt gjort eftersom jag brukar skapa ”blandlistor” löpande under året – när de blir för långa eller om jag tröttnar gör jag bara en ny. Mycket pragmatiskt och synnerligen ad hoc – men årslistan blir ändå en slags årsminne, och det är riktigt roligt att gå tillbaka till musiken jag spelade 2011 eller 2012 – eller 2014.

Och säga vad man vill om 2014, men det var åtminstone ett rätt bra musikår. Jag lyssnade på enormt mycket musik – och hittade mycket som var nytt för mig. Jag tror att ”Plockgodis2014″ kan komma att bli en favoritlista i många år framöver.

[iframe src=”https://embed.spotify.com/?uri=http://open.spotify.com/user/jenny_li/playlist/73pJsogznTfdH1dtSEmLSO” width=”300″ height=”380″ frameborder=”0″ allowtransparency=”true”]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *