Höstlöv och höstlov

Löv2

Hösten är här. Grå. Obeveklig.
Ett memento mori i varje fallande löv
.

*

Men hösten är också vila, och nystart. Vi tjuvstartar barnens höstlov med att åka till Sverige redan i eftermiddag, och imorgon börjar min nya kurs. Arbetspsykologi, kris- och konflikthantering, samtalsmetodik. Jo jag tackar jag. Spännande saker. Sådana saker som fått mig att vilja läsa ledarskap överhuvudtaget, faktiskt.

Och så ska vi vara i Sverige. Bara en sån sak. Kameran följer med. Bildlusten är tillbaka, efterlängtad och välkommen. Småländska skogar, kanske lite skånsk kulturstad. Bara vara, men också tid att reflektera. Det är hösthalvlek – vad står det? Vem leder? Vad är min taktik för andra halvlek, för spurten fram till jul och nyår? Och för resten av serien…?

Jag följer upp, grupperar om och kommer igen.
Efter pausen. Stay tuned.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *