Vuxen kaffelogik

Sonen: Mamma, idag har du druckit jättemycket kaffe.

Jag: Har jag väl inte.

Sonen: Joho!

Jag: Nähäärå, för hör här: En kopp till frukost imorse – fast den hann jag inte dricka upp, så den räknas inte. Sen en kopp i kyrkan efter skolavslutningen, men det var bara bryggkaffe så det gills inte heller. Sen var det den där otäcka iskaffesörjan på juicestället, men den var så äcklig så den blir diskvalificerad på grund av äcklighet. Och sen var det en på caféet där ni två busade så mycket att jag inte märkte att jag drack upp kaffet, så då räknas inte den heller. Där hör du!

2 comments
  1. *skrockar igenkännande och ser mig om efter kaffemuggen*

  2. haha, påkommen ;). just sayin’.

    kram,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *