Fotoeskapader under planering

Biljett_

Det här är så himla typiskt mig. Ja, inte att boka flyg till Stockholm – eller ja, det är väl typiskt mig det också. Fast den här gången ska jag inte stanna i Stockholm – utan vidare till Gotland. För en fotohelg. Bokat på impuls och jag åker ensam, utan att direkt känna någon av de andra som ska med mer än till namnet och från en och annan tweetväxling.

Det är väldigt typiskt mig.

Senast jag var på Gotland var jag 14. Egentligen just i den ålder då man generellt är som minst imponerbar under en livstid – men jag minns att jag gillade ”öjn” i alla fall. Exakt vad jag gillade minns jag däremot inte, men det får jag väl ta reda på i höst. Med kamera. Och i glada fotonördars lag. Det kan inte bli annat än kul.

(Och det roliga är att jag även planerar en annan fotohelg på ungefär samma premisser – fast i Berlin… Hösten går i fotoeskapadernas tecken. Sämre utsikter kan man ha.) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *