Egodagar

Ssshh, säg inget till någon, men egentligen tycker jag att det som infaller under de närmaste veckorna är årets stora höjdpunkt. Jag har sommarlov, barnen har det inte. Ren och skär egotid. Välbehövligt – men ändå rätt unikt att faktiskt få den. Jag inser det, och tänker därför högtidlighålla mina egodagar med största andakt, göra lite retreat sådär.

En annan slags fasta, kanske. Mindre av prestationer och krav utifrån, mer av att lyssna inåt, på mina egna behov.

Så, det ska bli några veckor av så mycket kafésittande, papper-å-penn-fnulande, runtstrosande, fotograferande och mediterande över tingens tillstånd, lifvet och allting. Det blir fint.

Nästan tre veckor hinner jag. Ett tag funderade jag på att resa bort en dag eller två under den här tiden, men nu har jag nog bestämt mig för att bara resa inåt – och möjligen mellan diverse kaffeoaser. Nu ska jag väl ändå hinna med den där caféhoppingen jag skrev om för lite sedan…!

(Och förhoppningsvis ska jag också hinna skriva lite roligare blogginlägg, åtminstone den sista skälvande veckan av #blogg100…!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *