Och det blev söndag om aftonen…

Söndagskvällar är lite grand för veckan vad semestern är för hela året – en tid för stillhet och reflektion, en fokussamling inför det nya man just ska dyka huvudstupa in i.

Med andra ord: En ypperlig tidpunkt för fulbloggande.

Tekniskt sett ska jag vara sjukskriven åtminstone till och med tisdag efter tandoperationen, och märker själv att om jag flänger omkring som vanligt svullnar det upp och jag får ont. Det är ju lite onödigt. Särskilt med tanke på att jag har slutseminarium på min språkvårdskurs nästa helg, och väldigt gärna vill kunna vara med och bli godkänd på #uppsatskoma-rapporten jag gjorde sådant väsen om…

Samtidigt har jag arbete som behöver göras – och är enormt trött på att sitta hemma, mellan fyra väggar jag sett mer än nog av på sistone.

Men jag har en Plan. (Tajmad och klar, in i minsta detalj…) Den lyder: Härarbete och fikmaraton.

Jag tänker mig en empirisk fältstudie utifrån följande frågeställning: Hur många fik och caféer hinner jag beta av på en dag, under det att jag jobbar med att förbereda min opponering till lördagens seminarium (samt möjligen ritar en och annan caféinteriör). Hinner jag fika mig hela vägen in till stan? Till Bremen och tillbaka…? (Åkej, det lär bli lite tajt förstås…)

Så det blir väl det som gäller för den här veckan. Roligare än så blir det inte – kan inte ens suktas med några extravaganta lunchbilder den här veckan, eftersom jag går på mjukkost medan käkarna läker. Vill redan kräkas på allt vad yoghurt heter…

Men kaffe får jag i alla fall dricka. En herrans tur det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *