Nu blir det reklam!

Ja, nu blir det faktiskt lite reklam, helt frivillig och fullständigt osponsrad reklam. Det har jag inte plågat er med särskilt många gånger under bloggens levnadsbana så den här gången får ni stå ut, för det här tycker jag är en bra grej. Det är en ”hållningsväst” som jag fick med mig hem från senaste resan till Stockholm.

Jag hade googlat mig till den i förväg, och hemifrån Hamburg försökt hitta en butik som kunde sälja en över disk. Tji fick jag och var nära ge upp, när jag fick tag på distributören som raskt lovade möta upp på Centralen dagen därpå när jag var på genomresa. Det kallar vi serviceminded.

Nu har jag haft och testat den här västen en månad sisådär, och jag måste säga att jag tycker den är hur bra som helst. Den är alltså till för att rätta till hållningen på alla oss kontorsråttor som dras med skålformade tangentbordsaxlar som krummar ihop sig framåt/inåt och kan göra ungefär hur ont som helst.

Jag hade först väntat mig att västen skulle dra axlarna till rätt läge, men det gör den inte. Däremot påminner den mig om var mina axlar ska vara nånstans, så att jag själv liksom ”kommer ihåg” att sitta rätt. Och det funkar. Mer behövs inte. Sen är väl meningen att jag ska bygga upp mina muskler så att jag inte behöver västskrället, men dit har jag inte kommit riktigt än.

Det finns möjligen ett krux till med västen, och det är att den inte påminner mig om att jag ska ta på mig den, så det är väl det jag kan säga är en smula negativt… 😉

2 comments
  1. Skaver den inte under armarna? Såg att du hade den ovapå tröjan när vi var på Koma. Är det bättre än att ha den under?

    1. Nej, den skaver inte – om jag sätter på den rätt. I början gick jag och drog åt den fram, men då kasade den ju upp i ryggen och då skavde den både här och där. Nu har jag lärt mig att om den kasat iväg och inte sitter som den ska, är det i ryggen jag ska dra.

      Jag går 9 dagar av 10 klädd i blus med linne under, då har jag västen över linnet, under blusen – enklare att bara skala av blusen för att ta av västen, än att ha västen mot bara skinnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *