”Vi er dem de andre ikke må lege med…”

Spotify är för mig en ständig källa till såväl arbetskomfort som oväntade glädjeämnen. Jag vet inte om jag ens skulle klara att hålla ordning på en digital musiksamling, digitala musikfiler känns som alltför abstrakt för mig. Och med Spotify behöver jag inte heller, det är då en välsignelse.

Dessutom är det lite spännande att Spotify ju rymmer en hel del mer än jag skulle kunna ha i en privat skivsamling – och att samlingen växer utan att jag behöver göra något åt saken. Idag hittade jag den här gamla slagdängan som jag vet att jag letat efter tidigare också, men då fanns den inte:

[iframe src=”https://embed.spotify.com/?uri=spotify:track:2hP1N2poKhYsx6Yvx1tyYE” width=”300″ height=”80″ frameborder=”0″ allowtransparency=”true”]

Den spelades friskt när jag var i lagom obstinata barnaår (be mig inte om siffror, för det minns jag inte så noga – 12-14 nånting, kanske?), och jag flinar fortfarande åt den. Svag karaktär och billig fantasi – ja, vem fan har inte det? ”Sådan er det jo idag”…!

🙂

PS: Från och med nu återgår jag till min tidigare annonserade online-fasta, och ber er lämna edra kommentarer i kommentarsfältet här på sidan, alternativt per epost, telegram eller brevduva. Kommentarer som lämnas i andra fora kan komma att förbises, eftersom jag enligt fastereglerna inte ska vistas där före påska… Tack på förhand!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *