Om trubbiga dagar och bilder därefter

TheMask_b

Helgen före jul var jag ute på en fotopromenad med några andra fotonördar ur den lokala floran. Vi möttes i närheten av stans största och återkommande loppmarknad, ett ganska trevligt ställe att utöva så kallad ”street photography”. Folk och liv och rörelse – och så förstås en massa suspekta prylar till försäljning och begapning.

Jag var nog inte riktigt på fotohumör den där dagen, det var en sån där tvär och trubbig dag som man har ibland, och det ville sig helt enkelt inte. Det här är nog en av de bättre… eller åtminston mer intressanta bilderna jag tog. Och så vet jag inte ens berättelsen bakom. En gasmask i sambaskrud, liksom – hur? vad? varför…?

Nå, men det kanske ändå var en lite talande bild för en tvär och trubbig dag – trots allt. Vissa dagar ska ju vara sådana.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *