Ceci n’est pas un julkort

CeciNestPasUnJulkort

Inte ett endaste litet julkort har det blivit i år, vare sig digitalt eller analogt, facebookat eller instagrammat, fotografiskt eller köpekort. Det hanns liksom inte med, och jag har blivit för gammal för att stressa mig till vansinnets rand för att hinna ALLT. Jag är övertygad om att mina vänner önskar mig en fridfull och stressfri jul – precis som jag önskar er – och vet att jag tänker på er även utan formella julhälsningar. För det gör jag.

Vare sig ni firar eller inte, önskar jag er alla en God Jul och ett synnerligen Gott Nytt 2014!

2 comments
  1. Mer perfekt som julkort kan inte en bild bli! 🙂

    1. Mja – det är ju ett fjärde-advent-kort i så fall, men jaja. Man ska väl inte vara pjåskig i onödan heller…!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *