Fotorelaterad tysköverdos

Nu sitter jag här igen, i mitt soffhörn med min tekopp, mitt i natten när alla andra sover. Den här gången med lätt surrande och mycket trötta fötter (samt ett lätt surrande och mycket trött huvud, för den delen) efter att ha tillbringat kvällen fototraskande i ett gäng glada Flickr-bekantas lag.

Jag tänkte att jag skulle skriva om det. Om att det var en skön social vitamindos; lagom nördigt, lagom uppsluppet, lagom fokuserat bildjagande. Och med en öl och lite får-jag-klämma-på-din-så-får-du-klämma-på-min (KAMERA snackar vi om nu, inget annat!!) efteråt. Perfekt.

Det hade jag tänkt skriva om nu, medan jag sitter här och varvar ner surrande huvud och fötter. Men det får vara, för jag verkar ha fått en sådan massiv överdos av tyska och språklig kamp för att försöka hänga med bland nörduttryck och kulsprutesnabba dialoger – att jag inte ens får tag på några svenska ord just nu. Hjärnan behöver sättas på laddning och få nya språkliga batterier tills imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *