Himmel & Ord

7 år som gick ”sscchhwooosssccchhh”…!

| 1 kommentar

julibilder 086_blogg

För precis sju år sedan såg han ut som ovan.

Förrförra veckan som nedan.

_DSC3068_WEBB_

Det finns skillnader och det finns likheter, kan man konstatera.

Men fort gick det. Sscchhwwooosssccchhh sa det och här är vi nu. Från bebisen som åt och sov och hängde med på allt, alltid med samma breda, tandlösa leende, till sjuåringen som fortfarande mest är på gott humör, fast möjligen inte längre är riktigt lika okritisk till mammors påfund, och sannerligen har mål i mun att säga ifrån med.

Idag har han öppnat paket med böcker, actionfigurer och en stor plasthammare som lär dängas i våra huvuden framöver. Därefter har han frossat i Nutellasmörgås och chokladbollar till frukost och  just satt igång TV-spelet.

För idag är det han som bestämmer hur det ska vara. Fattas bara. Sju fyller man ju inte varje dag precis…!

 

En kommentar

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.