Hurra, eller…?

Herregud. 39? TRETTIONIO?! Hur gick det till? När hände det? Jag fyllde ju nyss 30…?

Nej, jag lider fortfarande inte av någon svårare åldersnoja – men jag hajjar till lite. 39? Vem då? JAG?? Det kan jag inte riktigt kännas vid. Jag menar… Det går ju inte ihop, bara.

Jag minns när jag var barn och alla vuxna sa ”Vänta bara, när du blir vuxen går tiden mycket fortare.” Struntprat, tyckte jag. Och jag tyckte det fortfarande när jag var 18-20-25, vad jag minns. Inte att tiden gick långsamt, men den gick liksom som den alltid gått. Som tid går. Men nu… De senaste 9 åren?

Jag minns min 30-årsfest, det var stort och stökigt, alla var där och just som jag själv började slappna av och komma i partymode efter allt värdinnefix började folk gå hem – och klockan var halv två. Och nu menar ni att det är dags att börja planera 40-årsfest? Driver ni med mig?! (Jag har redan önskat mig en weekend i Barcelona eller nåt när jag fyller 40. Ja, ni får tolka det som ett flyktförsök!)

Jaja. Jag ska nog komma över detta också. 39. Trettionio. TrettioNIO. Måste bara… vänja mig lite först.

8 comments
 1. Grattis på fössledagen! Man kan t o m bli fyrtiosex, har jag erfarit. 🙂

  1. Tack! Ja, jo, jag förstår rent teoretiskt att man blir äldre och så – men… Det *känns* helt absurt. Jag som är så ung…?! 😉

 2. Å man kan t.om bli fyrtiosju O.O! Men rackarns va’fort åren går!
  En stor grattiskram till dej på din dag <3 !

  1. Tack rara för kram även här!

 3. Vänta bara! Det blir läskigare med åren … 🙂
  Grattis igen!

  1. Haha, jag kan livligt föreställa mig…! Samtidigt tänker jag – och tycker – som Hjalmar Söderberg som skrev ”Det är skönt att bli gammal, vara ung var fördjävligt” – och börjar så smått känna det där… ”lugnet” infinna sig. Och det ÄR skönt. 🙂

 4. 39 är väl ingen ålder!! Du är ju bara barnet!

  Förra året fyllde en kollega 40 och ojade sig över det, jag svarade att det är ju ingenting, jag fyllde nyligen 46. Sedan fick jag mig ett gott skratt, för svaret blev ”det är ju ÄNNU värre” 🙂

  Hoppas att du fick en fin födelsedag!

  1. Hahaha – jamen tack för den, liksom…! Jaja, det där med ålder. Just nu känns det verkligen bara som en siffra, den betyder inget särskilt egentligen. Den känns bara väldigt abstrakt – och det är väl som det ska vara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *