Med semestern i photoshop-backspegeln

Ägnar mig just nu åt att photoshoppa genom fotoarkivet (eller ja, delar av det) och förbereda en omgång bilder för print – en pysselresa till Sverige är bokad och jag behöver nya fräscha bilder att leka med. Det är ett sabla meck – även om jag fotograferar skamligt lite nuförtiden, hinner det bli lite bilder när man framkallar högst en gång om året. Högst.

I mitt liv, precis som i de flesta andras, är semester lite av årets fotohändelse. Ahh – att gå genom semesterfoton såhär mitt i fimbulvinterns bitande kyla… Både extra njutbart och extra plågsamt, skulle man kunna säga. Jag försjunker i pixelminnen av solvarma stränder, vågor mot bara ben och solbrända gossar som med stor iver och många gånger stor kompetens i interkulturell kommunikation, plåg… eh, fångar smådjur i vattenbrynet. Och alla andra små unika minnen som förevigats till fröjd och gamman för generationer framöver…

Hm. Okej, lite annat också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *