Post-tentum-tankar

Jag har verkligen kommit av mig med bloggandet – nästan till den grad att jag glömt av att jag har en blogg överhuvudtaget. Ibland leker jag med tanken att stänga ner eländet tills jag kommer på att jag absolut måste ha en blogg igen, för att skriva om… Just det. För att komma på vad det egentligen är jag har att skriva om.

De senaste veckorna har det dock varit väldigt skralt med uppslagen – ni kan gott vara lite tacksamma att jag valt att hålla tyst, för det enda som rört sig i mitt huvud så här långt i nådens år 2012 är javascript, xml och metoder för användbarhetsutveckling. Ja, jag vet: Det låter ytterst allvarligt – sjukdomen heter ”tentavecka” men eftersom mina tentor nu är prydligen inlämnade anser jag mig vara på bättringsvägen. För säkerhets skull tänker jag dock ta ledigt imorgon. Vi kan kalla det konvalescens.

(Sen börjar nya kurser + inlärning av Javascript, som jag inte är färdig med än. Men det tar vi då.)

Det är ironiskt – och lite typiskt mig, tror jag – att jag avslutade 2011 med att tänka att jag måste prioritera om, att jag inte kan sitta som under hösten och bara pluggapluggaplugga. Känslan av lappsjuka jag hade och skrev om före jul talar sitt tydliga språk – det där är inte nyttigt. Och sen började 2012 med två veckor då jag knappt sett dagens ljus (i den mån jag sett det har jag stängt det ute med gardiner för att det inte ska skina in på skärmen och distrahera).

Det går bra för mig. Verkligen. 2012 går helt enligt plan. Not.

(Men det ordnar sig. 2 veckor down, 50 to go! Och som sagt – allra först en ledig måndag.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *