The scribble project

Min egen kreativitet har lite grand gått i stå just nu – för mycket annat som kommer i vägen hela tiden, jag gör mina försök, men… Nej. Lusten infinner sig inte riktigt när orken tryter. Det är trist, men – äh, det kommer igen. Tror jag.

Hursomhelst – i brist på eget skapande måste jag visa den här bloggen, som jag hittade tack vare min namne Jenny och hennes fantastiska tolkning av en av skisserna på The scribble project.

(c) The Scribble Project
(c) The Scribble Project

The scribble project bygger på ett antal färdiga skisser, som man fyller i med pennor och kritor, vattenfärger och tusch eller vad man nu känner för. Det finns element att utgå från, men du använder dem som du vill – och det är förstås galet roligt att se alla människors personliga tolkningar av de där skisserna.

Det här är ett skissande och kreativt lekande i min smak – och även om jag inte gjort min första än, så är jag illa sugen på att leka med de här skisserna, inte minst för att kickstarta den rostiga, dammöverdragna kreativiteten som somnat av leda djupt inom mig just nu.

3 comments
 1. Kreativiteten kanske bara har ställtid för att använda Bodils gamla term? Fina bloggar var det i alla fall, fast stor fastningsrisk, farligt för mig, som har både läxor och packning att göra…

  1. Jo, men det är säkert så. Det kommer igen. Lite för mkt just nu. Livet, skolan och allting. Stress och kreativitet har aldrig funkat ihop.

   Bär det iväg över julen, eller?

 2. Tänkte på dig när jag såg det här…

  http://infographics.fastcompany.com/magazine/161/creative-life.html

  Och jag hade inte sett ditt svar. Nej, det bär inte iväg, jag ska förhoppningsvis flytta och så är det MYCKET skolarbete…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *