Årets första Rosa bandet-kap

Varje år i Oktober anordnar mitt pyssliga stamlokus på webben, pyssel.net en hel månad av auktioner för Rosa bandets räkning. Medlemmar får skänka pysslade saker, köpa andras pysslade saker eller köpa material att pyssla med. Man kan givetvis också skänka pengar direkt till forumets Rosa bandet-konto – och anmoda sina vänner och bekanta att göra detsamma. Det blir lite tävling att försöka samla in minst lika mycket varje år…!

Förra året budade jag som en galning på en voodoo-nåldyna, men fick så småningom erkänna mig besegrad där. Istället budade jag hem en t-shirt med texten ”I scrap, therefore I am broke” – som kändes… tja, rätt på något vis.

I år har jag (hittills – månaden är inte över än, jag hoppas fortfarande på en repris på voodoo-nåldynan…!) kammat hem den här snygginigen. Som förälder måste man alltid ha servetter och näsdukar med sig. Jag är en sån där hopplös mamma som förtvivlat rotar genom alla fickor, handväska, barnens egna fickor (det är otroligt vad man kan hitta där ibland… fast sällan det man letar efter, förstås) och väskor – men några servetter hittar jag aldrig. Men nu ska jag ha den här polarn i jackfickan, och alltid vara redo för blöta nysningar, ketchupkatastrofer och allt vad livet kan erbjuda av torkbehov!

Visst är han söt? Kan nog funka att skrämmas med också, om det kniper.

1 comment
  1. Jag och min mor har alltid haft ett stående skämt om att hennes handväska innehåller allt (utom lokomotiv och atlantångare) i stil med ”mamma, har du en gaffel”, och det hade hon. Numera har jag själv en stooor handväska där allt får plats. Utom atlantångare och lokomotiv förstås…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *