Nattlig fulblogg

Nej, det blir inget riktigt blogginlägg idag heller. Det vete tusan när det ska bli någon ordning på mig igen – kurserna tar knäcken på gamm-tanten, helt ärligt. Eller – äh, nej det gör de väl inte, inte egentligen. Jag vidhåller att jag lär mig massa roliga saker hela tiden, och det är självklart positivt och roligt. Möjligen känns det lite mer ”learning by korvstoppning” än jag förväntar mig vid en högskola, men okej  – jag lär mig bra saker, och det är det jag är där (sic!) för.

Sen hade jag väl uppskattat om jag hann smälta det jag lärt mig någon liten kvart då och då, gå tillbaka och repetera och kolla så att jag faktiskt lär mig inte bara för att klara inlämningsdeadline utan ”för livet” som det heter. Men sånt pjåsk hinns inte med. Jag har fullt upp med att skriva projektplaner (nej visst, det var förra veckan – denna veckan är det enkätformulär) och frilägga saker för fotomontage. Lärarna på min kurs i digital design har dille på fotomontage – fotomontage är det enda vi får göra. Tredje kursmomentet nu – och gissa vad? Trede fotomontaget som ska lämnas in. Jojo…

Så, hursom helst. Ett tag till lär jag vara tyst och trist. Nåja – jag har inte mycket att berätta ändå. Som sagt – enkätformulär och friläggningar. Welcome to my life…!

***

Fulblogg, egen definition: Blogginlägg som inte handlar om något, utan mer dyker upp för att man tycker att man borde skriva nåt, eller helt enkelt bara vill skriva nåt – fast man egentligen kanske inte har så våldsamt mycket att säga… 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *