Böf bårrginjång

Även om det då och då ser ut som om Himmel & Ord är på väg att urarta till bokblogg, är det nog tämligen osannolikt att den ska förvandlas till matblogg inom överskådlig framtid. Eller någonsin.

Men – för den händelse att det finns någon mer stackare därute som har större erfarenhet av att misslyckas med Boeuf Bourguignon än av att faktiskt få den att uppvisa rimlig aptitlighet, ska jag dela med mig av receptet som gjorde att jag för första gången i världshistorien idag kan servera en fullt ätlig, gränsande till sensationellt mumsig faktiskt, burgundisk köttgryta.

Det enda jag gjorde som inte stod i receptet – förutom att jag inte hade någon palsternacka att lägga i – var att jag bara lät grytan koka under lock den första timmen. Sen tog jag bort locket resten av koktiden.

Och vem Sven är har jag förstås ingen aning om – men jag är honom tack skyldig för en god middag!

2 comments
  1. Särtajnmång trä bånn! 🙂 Tack för länken och tipset! Det är jobbigt att hitta på middagar till en kräsen familj.

  2. Gillar stavningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *