Himmel & Ord

YES!! Hösten är räddad!

| 6 kommentarer

Ja, alltså – kurslitteraturen hade jag visst redan råkat skaffa hem, men först idag kom antagningsbeskedet – och jag hade kommit in. Helt säker har jag som sagt inte varit. Jag var ju oklok nog att titta på förra årets antagningsstatistik och fick då se att mina betyg, som normalt gett rätt god marginal för de kurser jag velat gå, den här gången låg precis på gränsen…

Jag trodde nog att jag skulle komma in… Fast kanske först i andra omgången – och då skulle jag ha fått stå ut med ytterligare en månads nagelbitande. Nu slapp jag det – jag är antagen och har tackat ja till de två kurser jag helst ville gå.

Dels är det kurspaketet Webbdesigner, 60 hp  på Högskolan Väst. Dels är det en liten rar 7,5-poängskurs på Högskolan i Skövde som heter Interaktion, design och användbarhet.

(Egentligen hade jag velat läsa interaktions- och användbarhetskurser på heltid under en termin, kanske nästa höst – men jag upptäckte att kurserna bara ges strövis och inte kan pusslas ihop till en heltidstermin. Därför har jag fått tänka om, och planerar att läsa de här kurserna vid sidan av webbdesignen, en nu i höst och en till våren. Vill egentligen inte läsa över 100 %, men det får gå.)

Och kul ska det bli. Egentligen tror jag inte att jag inte kommer att klara kurserna – men det är ändå lite nervöst. Det här är rätt rejält annorlunda grejer än jag läst tidigare…!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.