Kommittéledamot i vardande

Om en halvtimme är jag kallad till ett informellt ”skolkomittémöte”. Eller ja, det är inte ens ett riktigt möte – men jag har erbjudit mig att vara med i kommittén och ska briefas om vad det innebär. Samt antas som ledamot, tror jag.

Jag antar att det är lite som Hem & Skola, fast lite tajtare förbundet med skolan och skolans verksamhet – eftersom skolan drivs i privat regi. Nästa år kommer mina barn att vara typ 8 % av skolans samlade elevunderlag, så det känns högst relevant att ha åtminstone ett litet finger med i spelet. Vad jag ska bidra med vet jag inte så noga än. Jag är bra på mötesdisciplin – om inte resten av kommittén är det så lär de bli det innan jag är klar med dem…

Och alltid lär man sig väl något på kuppen, tänkte hon.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *